Een cadeau vol herinneringen...

Cadeaubon 1.png

Leuk om te geven. Ben jij nog op zoek naar een leuke cadeau om te geven? Dan is deze cadeaubon ideaal want je geeft het meest dierbare en waardevolle cadeau, een cadeau vol herinneringen. Laat je vrienden en familie schitteren en leg die kostbare herinneringen samen vast. 

Leuk om te krijgen. Je herinneringen samen laten vastleggen op beeld, geef je partner/familie/vrienden die grote HINT.

Ter waarde van : 

  • Een bedrag naar keuze ; bvb. 50 euro

  • Een fotosessie naar keuze 

    • Wanneer je kiest voor deze optie ​wordt er geen bedrag vermeld op de cadeaubon maar enkel de benaming van de fotosessie samen met een briefje waar opstaat wat de fotosessie inhoudt. 
      Wanneer de prijzen van de fotosessies stijgen tijdens de geldigheidsduur van de cadeaubon hoef je niets bij op te leggen op het moment van de fotosessie, de bon blijft dus gewoon geldig ook al heb je in het verleden minder betaald als de huidige prijzen (goede investering ;) )

Geldig tot

De cadeaubonnen blijven 1 jaar geldig

Hoe kan ik bestellen?

Via het bestelformulier op de website : klik hier

Via mail : klik hier

Indien je bestelt via mail geef dan zeker mee wat de waarde moet zijn van de cadeaubon vb. "50 euro" of "benaming fotosessie"  , Wat er moet geschreven worden achter "van" en "aan" vb. "van : mama & papa"  "voor: de naam van degene die de cadeaubon ontvangt".

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan bij voorkeur via overschrijving vooraf op het rekeningnummer dat vermeld staat op de bestelbon die je ontvangt na bestelling. Ter plaatse cash of via Payconiq kan ook. 

Levering of afhalen

Gratis levering aan huis tot 15 km vanuit Booischot , daarna €0,35 per km. 
Afhalen te Booischot na afspraak (afhalen is gratis uiteraard :) ).