Veelgestelde vragen

Kelly & Mark (19 van 42).jpg

Hoe lang op voorhand kunnen we best een fotosessie vastleggen?
 

Een fotosessie vastleggen kan al meer dan een jaar op voorhand.
Wacht niet te lang.  Zoveel te vroeger je je fotosessie vastlegt, zoveel te meer keuze heb je nog uit beschikbare datums en zoveel te groter is de kans dat je gewenste datum nog vrij is. Minstens 1 maand op voorhand is zeker aan te raden.  Is je gewenste datum minder dan 1 maand in de toekomst? Vraag het dan zeker eens na, met wat geluk is er nog een plaatsje vrij.


Hoe kan ik een afspraak vastleggen voor een fotosessie? 
Een afspraak maken kan :
* zelf via de agenda op de website
OF
* via mail 
* via een berichtje op facebook of instagram

* via whatsapp
 

Hoeveel kost een fotosessie? 
De actuele prijzen kan je terugvinden op mijn website . Klik op deze link om de prijzen te bekijken.
 

Moeten we een voorschot betalen? 

Neen, voor de fotosessies wordt geen voorschot gevraagd.
Indien je betaalt via overschrijving wordt het totaalbedrag minstens 48u voor de opdracht betaald.
Indien je cash of via Payconiq betaalt, gebeurt dit op de dag zelf na afloop van de fotosessie.
Cash betalen kan enkel indien je gepast kan betalen. 


Hoe lang moeten we wachten op onze foto’s?
Voor de fotosessies is dit 2 tot 4 weken afhankelijk van hoe druk het is.
 

Wat kunnen we best aandoen voor de fotosessie?

Het belangrijkste is dat jullie je goed voelen! Alles kan, al zijn flashy kleuren en hele drukke patronen wel af te raden.

Moeten we iets meebrengen? 

Je hoeft niets mee te brengen, een goed humeur is altijd fijn ;-) en reservekledij voor de kinderen is soms ook wel handig. Als je graag attributen bij op de foto hebt, mag je deze ook zelf meebrengen. 

Wat bij slecht weer op de dag van onze fotosessie?

Je fotosessie gaat door op een buitenlocatie en het is slecht weer. Indien het slecht weer is op de dag van de fotosessie kan in samenspraak de fotosessie verplaatst worden naar een nieuwe datum. Geldige redenen om de fotosessie te verplaatsen zijn regen, hagel, orkanen , vulkaanuitbarstingen, de locatie staat in brand,... in alle andere gevallen gaat de fotosessie gewoon door ;-) 

Hoe worden de foto's aangeleverd? 

Uit al de foto's die genomen zijn op de dag van de fotosessie, maak ik een selectie van enkele beelden (aantal afhankelijk van je gekozen pakket). Deze beelden worden individueel nabewerkt. Zodra ik klaar ben met bewerken, plaats ik deze in een online galerij en krijg je van mij een mail met de link naar je online galerij en je wachtwoord. 

Vanuit je galerij kan je de foto's downloaden per stuk of de volledige galerij. Foto's worden aangeleverd in hoge resolutie, zonder watermerk in JPEG-formaat. Extra foto's aankopen of de volledige galerij aankopen kan vanuit je persoonlijke galerij. 

Kunnen we via jou albums of andere fotoproducten verkrijgen?

Dat is zeker mogelijk.
aan je online galerij is een 'winkel' verbonden. Van hieruit kunnen jullie zelf jullie fotoalbums of fotoproducten bestellen en betalen. Zodra ik jullie betaling ontvangen heb ga ik aan de slag. Je kan ervoor kiezen om je producten af te halen bij mij in Booischot of je kan kiezen voor gemak en mij de producten naar jou toe laten brengen (mits een bijdrage) ;-) .