top of page

Fotosessie

Bij de fotosessie ligt de nadruk op jou en je geliefden. Op het vastleggen van herinneringen, momenten en kleine gelukjes. 

Belangrijk bij de fotosessies is ongedwongenheid en spontaniteit. 

Wil je geposeerde foto's in een studio? Heel fijn, maar dat is niet waar ik warm van word. De beelden moeten weerspiegelen wie jullie zijn, hoe jullie samen zijn. Jullie connectie en liefde worden vastgelegd in een natuurlijke omgeving. 

Ken je dat?

Jij bent altijd degene die foto's maakt, waardoor je zelf bijna nooit mee op de foto staat en je maar weinig foto's van jullie samen hebt?

Bij vrienden of familie zie je de leukste foto's aan de muur, op instagram, op facebook... 

Sanne Portauwe Photography-8.jpg
Marjan (6).jpg

Jij houdt van...

 • Kleine gelukjes

 • Spontane foto's, foto's die tonen hoe jullie echt zijn

 • Een natuurlijke omgeving

 • Liefde in elke zin van het woord

 • Qualitytime met je geliefden

Het was de eerste keer dat we een beroep deden op Sanne en het zal zeker niet de laatste keer zijn.We waren blij verrast door de geduldige aanpak van Sanne, de verschillende settings en perspectieven, de mooie kleuren en het naturelle eindresultaat.

Thaïs

Hoe gaat het in zijn werk?

Je boekt een fotosessie via de website. Dit kan je makkelijk doen via de online agenda. Hierin vind je alle vrije plaatsen terug.

Na het vastleggen van de afspraak en betaling van de sessiefee ligt je afspraak definitief vast.

Voor de fotosessie ontvang je van mij enkele handige tips ter voorbereiding van de fotosessie. 

Op de dag van de fotosessie gaan we samen op pad. Jij kiest de locatie. Belangrijk is dat dit een locatie is waar jullie je goed bij voelen.

Heb je zelf geen idee? Geen probleem, laat mij even iets weten en ik stuur je enkele leuke locaties door!

De duurtijd is afhankelijk van hoe vlot het loopt. Ben jij onmiddelijk op je gemak voor de camera? Dan zal het niet zo lang duren. Heb je wat meer tijd nodig om te wennen? Ook helemaal geen probleem, we nemen onze tijd zolang nodig is om de leukste foto's vast te leggen. Belangrijk voor mij is dat jij een goed gevoel overhoudt aan de fotosessie! Ik wil je graag een fijne ervaring bieden. Je laten zien hoe mooi je bent, door mijn ogen, door mijn lens. We nemen hiervoor alle tijd die we nodig hebben met een maximum van 1u30.

Na de fotosessie ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van je beelden. Ik bekijk, selecteer en bewerk alle foto's één per één.

Zijn de beelden geselecteerd dan start ik met bewerken, aangezien dit één per één gebeurt, kruipt hier wel wat tijd in.

Na 2 tot 4 weken ontvang je van mij een e-mail met een link naar je persoonlijke online galerij.

De galerij is beveiligd met een wachtwoord zodat je zelf kan kiezen wie je toegang geeft tot de galerij.

Heb je de galerij ontvangen? Dan komt het leukste deel! Maak het gezellig, pak een dekentje, een glaasje wijn, thee, ... en bekijk je foto's in de slideshow. Na het bekijken van de slideshow kan je kiezen tussen 3 voordeelpaketten. Ben je toch niet overtuigd en wil je geen of maar enkele foto's in hoge resolutie? Ook dat kan, dan kies je geen voordeelpakket en heb je de mogelijkheid om digitale foto's in hoge resolutie aan te kopen in je galerij aan normale prijs. 

Sanne Portauwe Photography-21.jpg

A photograph is the pause button of life

Investering

Sessie fee: €150,00

De sessie fee is te betalen bij reservering. Inbegrepen in de sessie fee: 

 • Je ontvangt voor de fotosessies tips ter voorbereiding van de fotosessie

 • Voorbereidingen, reistijd en reiskosten

 • De fotosessie zelf (max. 1u30)

 • Selecteren van de foto's

 • Nabewerking van de geselecteerde foto's

 • Persoonlijke online galerij

Na de fotosessie ontvang je je online galerij, afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt (digitale foto's, printkrediet,... ) zijn er 3 voordeelcollecties waaruit je kan kiezen (€150,00 / €300,00 / €540,00).

 

Indien je geen interesse hebt in één van deze collecties,  of kies je een collectie waar niet alle digitale fotodownloads in hoge resolutie inbegrepen zijn, kan je nadien in de webshop verbonden aan je online galerij  fotodownloads in hoge resolutie aankopen aan €25,00 per foto of fotoproducten aankopen.

veelgestelde vragen

Hoe lang op voorhand leg je best je fotosessie vast? Best zo lang mogelijk op voorhand. Aan te raden is zeker 2 maanden op voorhand je fotosessie vast te leggen. In de agenda kan je steeds nakijken wanneer er nog plaats vrij is om je fotosessie vast te leggen.

Hoe kan ik een afspraak vastleggen voor een fotosessie? Dit kan via de online agenda. Zoek een vrij plaatsje in de agenda dat voor jou ook goed past, klik op de datum en het uur en vul de nodige gegevens in. Je kan me ook steeds een mail sturen of me aanspreken via social media.

Wat gebeurt er als het slecht weer is op de dag van onze fotosessie? Je fotosessie gaat door op een buitenlocatie en het is slecht weer. Indien het slecht weer is op de dag van de fotosessie kan in samenspraak de fotosessie verplaatst worden naar een nieuwe datum. Geldige redenen om de fotosessie te verplaatsen zijn regen, hagel, abnormaal veel wind, orkanen , vulkaanuitbarstingen, de locatie staat in brand,... in alle andere gevallen gaat de fotosessie gewoon door ;-)

Kunnen we via jou albums of andere fotoproducten verkrijgen?​ Dat kan zeker en vast. In mijn webshop, verbonden aan je online galerij kan je naar hartelust shoppen :)

bottom of page