top of page

Trouwplannen?

Ben je nog op zoek naar een huwelijksfotograaf? Let's meet!

Op deze pagina vind je al heel wat info terug. Wil je me graag beter leren kennen? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Want JA, die klik is belangrijk. Je huwelijksfotograaf is de hele dag bij je, dus dan kan die klik maar beter goed zijn ;-)

Ik zou het alvast super fijn vinden om jullie mooiste dag te mogen vastleggen op beeld!

Klik hier om te kijken of jullie huwelijksdatum nog vrij is. 

Wat is er altijd inbegrepen?

 • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

 • Zoveel gesprekken als nodig zijn om jullie dag goed vast te kunnen leggen op beeld. 

 • Een huwelijksreportage wordt steeds door mezelf én mijn man gefotografeerd. je krijgt dus 2 fotografen :)

 • Altijd bereikbaar voor vragen, als steun, wanneer je eens goed wilt ventileren.

 • De huwelijksreportage op jullie trouwdag zelf (natuurlijk :-) )

 • Een persoonlijke (beveiligde) online galerij

 • alle geselecteerde en bewerkte beelden

 • km-vergoeding (enkel binnen België)

 • BTW

Sanne Portauwe Photography-714.jpg
ThaisTom-363.jpg

Waarom een kennismakingsgesprek?

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen.

 

Op die manier kunnen we langs beide kanten bekijken of er een klik is. 

Wanneer jullie kiezen om jullie mooiste dag door ons laten vast te leggen, zullen we een hele dag samen zijn. Dan is die klik toch wel echt belangrijk.

Hey Sanne! De foto's zijn fantastisch!
Dikke, dikke merci!

L & J

Hoe gaat het in zijn werk?

Via de website kan je een kennismakingsgesprek boeken. 

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en kunnen jullie al jullie vragen die jullie hebben stellen.
Na dit kennismakingsgesprek blijft jullie huwelijksdatum nog 2 weken gereserveerd in mijn agenda zodat jullie ruim de tijd hebben om na te denken over jullie beslissing. Het is een belangrijke beslissing, je huwelijksfotograaf zal een hele dag met je doorbrengen op 1 van de belangrijkste dagen in jullie leven, ook de foto's moeten nog heel lang meegaan want je kijkt hier toch regelmatig op terug. Daarom geef ik jullie ook graag deze tijd en ruimte om hierin een beslissing te nemen. Het kennismakingsgesprek is dan ook geheel vrijblijvend, jullie hoeven op het einde van dit gesprek nog niets te beslissen.

 

 Indien jullie binnen de 2 weken beslissen dat wij jullie huwelijk mogen fotograferen, dan doe ik allereerst een vreugdedansje  en stuur ik jullie het contract huwelijksfotografie door samen met de bestelbon van jullie huwelijksreportage.

Wanneer het contract ondertekend is en het voorschot (50%) betaald is, ligt jullie huwelijksdatum definitief vast in mijn agenda.

Voor de huwelijksdatum spreken we minstens nog 1 keer af, enkele weken voor het huwelijk, om heel jullie dag te overlopen. 

Heb je veel vragen, wil je graag nog een extra gesprek, heb je last van huwelijksstress en nood aan een wandeling of iemand om bij te ventileren, geen probleem. You call me and I'll be there. We spreken zoveel af als nodig is voor jullie.

Sanne Portauwe Photography (513).jpg

Just remember, the cake gets eaten, the flowers will die but the wedding photos will last forever

8 uur aansluitend : €1540,00

* extra uren bijboeken mogelijk aan €125,00 per uur

Volledige dag (klaarmaken 's ochtends tot 01u00 's nachts) : €1990,00

Steeds inbegrepen:

 • kennismakingsgesprek

 • 2de gesprek

 • huwelijksreportage

 • km-vergoeding

 • persoonlijke (beveiligde) online galerij

 • Alle digitale foto's uit jullie persoonlijke galerij in hoge resolutie

 • BTW

 • Luxe linnen album 30x25cm met opdruk (jullie namen) en 12 spreads (max. 60 foto's) ter waarde van €306,00 of €306,00 korting op een andere fotoalbum uit de webshop

S&L-585.jpg

Het verhaal en de emoties van jullie mooiste dag verteld aan de hand van foto's zodat je nadien alles kan herbeleven.

veelgestelde vragen

Fotograferen jullie ook na 01u00 's nachts? Neen, meestal zijn deze foto's ook niet meer vatbaar voor publicatie ;)

Fotograferen jullie heel de dag? Jawel, de enige momenten waarop we niet fotograferen zijn de momenten waarop iedereen aan het eten is. Dit zijn meestal niet zo flatterende foto's :).

Wie kiest de locatie voor de koppelfoto's? Deze wordt gekozen door jullie, kies hiervoor een locatie die jullie nauw aan het hart ligt, een locatie waaraan jullie fijne herinneringen hebben. Kies je voor een buitenlocatie, voorzie dan ook zeker een plan B wanneer het regent (hoera voor het Belgische weer). Plan B kan dan een binnenlocatie zijn OF jullie voorzien doorschijnende paraplu's, ook heel leuk! Hebben jullie geen inspiratie voor een locatie, dan help ik jullie graag mee zoeken.

Zijn er nog bijkomende kosten? Dat kan. We vragen dat jullie wanneer er gegeten wordt ook eten voorzien voor ons (2 fotografen) op een lege maag kunnen we maar moeilijk functioneren en je wil natuurlijk geen hangry fotograaf op je huwelijk ;) Andere mogelijke bijkomende kosten zijn parkeerkosten, kosten voor toegang/inkom. Indien de laatste locatie van jullie huwelijksdag op meer dan 100km van Booischot ligt, reserveren we een hotelkamer. Deze zal ook mee aangerekend worden. Je wilt natuurlijk niet dat je huwelijksfotograaf in de wagen in slaap tuimelt. Deze kosten worden steeds aan jullie op voorhand gecommuniceerd.

Stellen jullie de foto's veilig? Ja hoor, wij werken met fototoestellen met 2 cardslots. Dit betekent dat wanneer 1 van de 2 kaartjes zou crashen, de foto's nog veilig zijn op de andere kaart. Aangezien we met 2 fotograferen hebben we ook steeds 2 fototoestellen bij. Begeeft 1 van de fototoestellen het, hebben we altijd nog een reserve bij. Ook worden de kaartjes doorheen de dag regelmatig gewisseld. Wanneer we thuiskomen worden de foto's de dag nadien geüpload op de PC en er wordt een back-up gemaakt zodat er niets verloren gaat.

bottom of page